logo

Lidmaatschap


De Vriendenkring

Om aan de jaarlijks terugkerende onkosten het hoofd te bieden heeft de Cappella Sancti Servatii in 1992 een Kring van Vrienden opgericht met als doel, naast de zeer incidentele subsidies, schenkingen, donaties e.d. de Cappella te voorzien van een jaarlijks basisinkomen.

De Cappella biedt u, als zeer gewaardeerd lid van de vriendenkring, ook enkele mooie tegenprestaties. Zo kennen we 2 vormen van lidmaatschap. U kunt zelf bepalen welke vorm het best bij u past.

Basislidmaatschap

4 x per jaar ontvangt u de digitale Nieuwsbrief van de Cappella Sancti Servatii. Zo blijft u op de hoogte van alle evenementen, ontwikkelingen en extra concerten onder auspiciën of in samenwerking met derden. Tevens bevat deze nieuwsbrief bijzondere aanbiedingen voor onze vrienden.

U wordt uitgenodigd voor het kerstconcert op de 2de zondag in december in de Sint Servaas, inclusief de voorbeschouwing en een gezamenlijke kopje koffie na afloop. Tijdens het concert krijgt u een gereserveerde plaats achterin de kerk (hier is de akoestiek het best).

Het basislidmaatschap bedraagt €75,- per jaar. Wilt u samen met uw partner lid worden? Dan krijgt u samen een partnerlidmaatschap voor €100,- per jaar.

Exclusief Lidmaatschap

Alle elementen van het basislidmaatschap zijn voor u als exclusief lid van toepassing.

U ontvangt daarnaast bij uw eerste aanmelding het boek en de CD van het 200 jarig bestaan gratis.

U ontvangt elk jaar een consumptiekaart van €10 euro die u kunt gebruiken na een concert in de Kanunnikenkelder.

De Cappella organiseert zo nu en dan een koorreis. Als exclusief lid mag u deelnemen aan deze koorreis onder dezelfde condities als de partners van de koorleden. Dit aanbod geldt alleen als ook deze partners worden uitgenodigd.

Het exclusief lidmaatschap geldt altijd voor 2 personen (partners) en kost €100,- per jaar.


Meer weten?

Mail uw vragen naar onze secretaris Jef Jacobs: jef.jacobs@home.nl
Hij neemt dan contact met u op

Keizer Karelplein 5A, 6211 TC Maastricht. Bank: NL83INGB 0007 6759 79